Tot ce nu știai despre Selim The Kid: ”Îmi scriu o grămadă de fete pe Instagram” Cum a ajuns fiul lui Meko să fie senzația internetului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 nov 2023, 17:26

Selim The Kid și Meko

Sursa: Instagram- Meko/ eusuntselimthekid

Selim, fiul cunoscutului Meko, a devenit o adevărată vedetă în mediul online. Luptătorul este mândru de fiul său, însă puțini știu cum a ajuns acesta cunoscut.

La doar opt ani, Selim The Kid este un star în devenire. Invitat în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”, fiul lui Meko a vorbit despre succesul său, dar și despre răutățile celorlalți copii.

Care este povestea din spatele succesului lui Selim The Kid

Selim este artist și vlogger, cariera sa luând avânt încă de la vârsta de șase ani. Selim este fiul lui Meko, un cunoscut luptător RXF, tiktoker și afacerist.

Văzând ce potențial are fiul său, Meko nu a stat pe gânduri și a luat legătura cu un expert în acest domeniu, nimeni altu decât Selly.

Fiul lui Meko susține că totul a început la vârsta de trei ani atunci când lua telefonul mamei sale pentru a face diferite videoclipuri. Când a văzut pasiunea fiului său, Meko a decis să i-a legătura cu Selly pentru a-l îndruma.

Citește și: „Am fost sărac de multe ori, mâncam cartofi cu ou”. Dezvăluiri de senzație făcute de Meko, tatăl faimosului „Selim The Kid”. Ce spune acesta despre fiul său

”Când se ducea la baie, îi luam telefonul și-i spuneam să mă pună pe YouTube. Tot așa până la șase ani când tatăl meu a vorbit cu Selly și totul a pornit de acolo.

Când eram mic mă uitam mult la vloggeri și am vrut să fiu și eu”, a dezvăluit Selim The Kid, în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Selim este mândru de tatăl său și spune despre acesta că și-ar da viața pentru el. Acesta susține că este susținut și de mama sa, fiind cea care se ocupă de antrenamentele sale la fotbal. Fiul lui Meko spune despre el că este un copil cuminte și nu prea le face probleme părinților săi.

Selim are foarte multe admiratoare

Deși are doar opt ani și recunoaște că nu are încă o iubită, Selim a dezvăluit faptul că primește foarte multe mesaje de la fete pe Instagram.

Acesta susține că primește mesaje în fiecare zi de la fete.

”Încă nu am iubită, dar îmi scriu o grămadă de fete pe Instagram ”Selim, te iubesc”. Nu le răspund. Îmi place de o fată de la școală, Isa. Știe că o plac. Are ochii căprui, are opt ani și îi cunosc mama, tata și bunica ”, a mai spus Selim The Kid.

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, relație pe ascuns? Cum se înțelegeau cei doi în emisiunea „Puterea Dragostei”

Selim susține că la școală colegii se poartă foarte bine cu el, însă la joacă există și momente în care unii copii îi fac probleme, în special cei care sunt mai mari decât el. Selim a avut mari emoții pentru tatăl său în momentul în care s-a luptat în cușca RXF, însă totul s-a terminat cu bine.