Topul vedetelor fatale cu celulita și vergeturi! Sunt celebre, bogate și apreciate de lumea întreagă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 14:06

Unele dintre cele mai îndrăgite vedete, fie din România, fie de peste hotare, nu se tem să-și expună celulita și vergeturile. Dacă sunt frumoase, chiar fatale, asta nu înseamnă cu sunt și perfecte, însă își trăiesc viața și se afișează fără să fie constrânse de aspectul fizic.

După declarațiile controversate ale lui George Buhnici despre de aspectul fizic al femeilor cu vergeturi, kanald.ro vă prezintă o galerie foto cu vedete celebre din România, dar și de peste hotare, care nu se sfiesc să-și afișeze imperfecțiunile corpului, mai ales pe plajă, în cele mai exclusiviste locuri.

Vedetele care nu țin cont de celulită și vergeturi

Fie că sunt actrițe, fie că sunt cântărețe, vedetele nu se sinchisesc deloc să-și expună celulita și vergeturile, că se văd ”colăcei” sau ”aripioare”, lor nu le pasă!

Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam! „Există o chestie productivă, așa cum este și între mine și frații mei!”

Sunt relaxate și împăcate cu ceea ce văd în oglindă. Iată cum s-au afișat Jennifer Lopez, Sharon Stone, Uma Thurman, Britney Spears, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rihanna, Demet Özdemir, Oana Radu, Antonia, Alexandra Stan, în costum de baie sau la diferite evenimente, fără să fie constrânse de aspectul fizic.

Citeste si: Oana Radu, implicată într-un scandal monstru. Artista este acuzată că a dat țeapă la o nuntă. Ce spune vedeta despre tot ce s-a întâmplat

VEZI TOTUL IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies