TOPUL starurilor care au incasat cele mai MARI CASTIGURI in noaptea dintre ani

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Unele vedete autohtone au incasat sume uriase in noaptea de Revelion! Cu un onorariu in mii de euro, cantaretii din Romania au cantat la mai multe concerte in noaptea dintre ani.

##VIDEO96918##Revelionul nu inseamna doar distractie! Pentru cantareti sau actori inseamna munca, dar si castiguri de mii de euro numai pe o noapte. Asa se face ca Delia a sustinut in noaptea dintre ani nu mai putin de cinci concerte, castigand, se pare, 30 000 de euro. Pe locul doi o gasim pe Anna Lesko care s-a apropiat si ea de castigurile Deliei. Pe locul trei se afla Andreea Banica, urmata de Mihai Traistariu.

Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare despre Anghel Damian „Avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe TV” Cum este Anghel Damian în postura de tătic?

Andreea Balan se afla si ea in topul celor mai bine platite vedete in noaptea de revelion, iar Anda Adam si-a rotunjit veniturile cu 12 500 de euro. Trupa Voltaj a sustinut un singur concert pentru 12 000, la fel si Marcel Pavel care a primit 10 000 euro pentru concertul de Craciun.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!