Topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. Filmele cu supereroi sunt cele mai vizionate

,
Filme cu cele mai mari încasări

Care sunt filmele cu cele mai mari încasări din istorie

[Sursa foto: unsplash]

Primul cinematograf a fost deschis în 1905, când John P. Harris și Harry Davis au făcut unul cu doar 5 cenți într-o vitrină din Pittsburgh, iar până în 1908 au existat câteva mii în America de Nord.


In articol:

Industria cinemaografică are în arhiva sa peste 500.000 de filme. Aceasta a avut momentul de lansare aul 1930 când nu au mai fost făcute filme mute. De atunci, această industrie aduce anual încasări de miliarde de dolari. Filmele cu supereroi sunt cele care au cele mai mari încasări din toate timpurile, acestea au ajuns să acapareze industria.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 145, subtitrat în limba română VIDEO. Ce vise deșarte își face Fikret

Topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie

Filme cu cele mai mari încasări

Filmele cu supereroi sunt pe primele locuri ale listei

[Sursa foto: unsplash]

Avatar: 2,847 miliarde de dolari

O inimă de războinic captivă într-un trup paralizat, Jake Sully este un fost pușcaș marin ce are misiunea vieții lui. E recrutat să se deplaseze la ani lumină depărtare, la un avanpost al pământenilor de pe Pandora, unde un consorţiu corporativ extrage un minereu rar care este cheia soluţionării crizei energetice de pe Pământ. Însă pentru a putea supraviețui în această nouă lume, acesta trebuie să își conecteze mintea la un avatar. După multe pericole și peripeții, acesta va ajunge să aibă lupta finală care va decide soarta omenirii.

Avengers: Endgame: 2,797 miliarde de dolari

Avengers: Endgame este un film American cu supereroi, bazat pe  o serie de benzi desenate.

Pietrele Infinituli au fost folosite pentru a distruge mai bine de jumătate din toată viața din univers. Planul este să găsească pietrele din trecut pentru a salva prezentul și vitorul, iar cum nu totul merg așa cum ne așteptăm, o varietate de întâmplări pare să le dea planul peste cap. Dar finalul este ce care contează, iar noi vă spunem că merită așteptarea.

Citeste si: 5 filme de la Bollywood cu Salman Khan. Soțul Iuliei Vântur este unul dintre cei mai îndrăgiți actori indieni

Filme cu cele mai mari încasări

Industria cinematografică aduce mliarde de dolari, anual

[Sursa foto: unsplash]

Titanic: 2,187 miliarde de dolari

Un artist sărac și o tânără ce își dorește să avanseze în societate ajung să se întâlnească pe același vapor, Titanic. Aceștia doi încep o poveste de dragoste pe care oamenii din jurul lor nu o aprobă, dar chiar dacă iubirea lor este neimaginabilă, aceasta are un final tragic când vasul pe care se află lovește un iceberg și se produce panica. Filmul acesta a atras milioane de telespectatori, iar finalul este unul cu care nu toată lumea poate să relaționeze.

Star Wars: The Force Awakens: 2,068 miliarde de dolari

Acțiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică și o nouă luptă între Imperiu și forțele Rezistenței va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. De partea cealaltă a baricadei sunt Rey) și Finn, care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo. Titlul este unul care arată evoluția personajelor principale pe parcursul filmelor.

Citeste si: 5 desene animate care ne-au încântat copilăria

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Tugba, lovitura de gratie pentru Nefise

Adrian Câciu le dă asigurări companiilor: 'PSD are cei mai buni doctori în economie, dar nu neapărat cu diplome, ci doctori de reparat economia'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

LIVE UPDATE Ziua 144 de război în Ucraina: Volodimir Zelenski a demis doi oameni importanți, în timp ce Rusia se pregătește pentru un nou atac

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies