Sari la conținut

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin - Sunt cele mai nesuferite!

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin - Sunt cele mai nesuferite!

Unele zodii sunt atat de temperamentale, incat este greu sa nu li se puna eticheta, cum ar fi cazul Taurului, aflat mereu in contradictie cu ceilalti, sau a Berbecului, care isi pierde rapid interesul. Dar sunt si alti nativi care fac viata un calvar partenerului.

Unele zodii sunt atât de temperamentale, incat este greu să nu li se puna eticheta, cum ar fi cazul Taurului, aflat mereu în contradictie cu ceilalti, sau a Berbecului, care isi pierde rapid interesul. Dar sunt si alti nativi care fac viata un calvar partenerului.

In timp ce anumite zodii sunt nesuferite prin definitie,altele se schimba in momentul in care sunt intr-o relatie,devenind posesive sau irascibile. Iată ce zodii transforma parteneriatul intr-un razboi.

Taur
Nu este tocmai partenerul perfect şi el ştie asta. Deşi face eforturi ca relaţia să meargă bine,şi se dă peste cap ca lucrurile să funcţioneze,de cele mai multe ori sfârşeşte prin a se certa cu partenerul,din nimicuri. Din dorinţa de a i se da mereu dreptate,nativul intră în discuţii contradictorii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net