Top 5 zodii rebele. Ai mare grijă cu ele!

Conform astrologiei, există 5 semne zodiacale pe care oricât de mult te-ai chinui să le convingi să facă ceva ce nu își doresc, chiar și dacă ar fi în folosul acestora, nu vor face.

Conform astrologiei, există 5 semne zodiacale pe care oricât de mult te-ai chinui să le convingi să facă ceva ce nu își doresc, chiar și dacă ar fi în folosul acestora, nu vor face. Pentru aceste zodii fiecare zi este o nouă ocazie pentru o revoluție.

Rebeliunea acestor zodii izvorăște din surse multiple sau poate fi o trăsătură naturală de caracter a acestora. În topul zodiilor rebele prin definiție se află Vărsătorul, Berbec, Fecioară, Scorpion și Săgetătorul.

Berbec. În fruntea clasamentului se află fără doar și poate Berbecul. Când vine vorba de acte de rebeliune, acești nativi pot prelua cu ușurință inițiative de felul acestora, fiind prin excelență exponentul rebeliunii pure. Pot implementa cu ușurință convenții în conștiința publică. În aparență, par persoane convenționale, însă în esență, când vine vorba de libertate devin liberali de-a dreptul.
Fecioară. Pe loc secund în acest top se află nativii Fecioară al căror spirit rebel se manifestă pregnant în toate acțiunile acestora. Câteva dintre elementele care activează spiritul rebel al Fecioarelor este sindromul șefiei și în mod special minciuna. Aceste zodii sunt recunoscute prin modestie și bun simț, însă puse în situația de a fi mințite schimbă cu repeziciune foaia. De asemenea, rebeliunea Fecioarelor se activează rapid atunci când văd persoane batjocorite chiar și prin ironii subtile sau în cazul celor lipsite de apărare.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate