Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire

,

Cel mai greu in viata pentru un om este momentul despartirii. Unele persoane, insa, nu realizeaza nici la distante mari de timp ca iubirea nu mai exista.

 

Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire
Cel mai greu in viata pentru un om este momentul despartirii. Unele persoane, insa, nu realizeaza nici la distante mari de timp ca iubirea nu mai exista.
LOCUL 4: FECIOARA
Fecioarele sufera enorm atunci cand se despart de persoana care pana mai ieri reprezenta marea lor iubire.
Aceste semne zodiacale duc dorul tuturor momentelor petrecute impreuna si nu ne referim aici la aventurile memorabile ci la micile tabieturi precum bautul cafelei dimineata sau siesta in doi.
LOCUL 3: RAC
Racul se desparte cu mare tristete de ceea ce a insemnat mult timp dragostea pura in viata lor. Acest semn zodiacal ajunge sa isi divinizeze partenerul pana la paroxism, motiv pentru care suferinta va fi simtita la cote mult mai inalte decat realitatea faptica.
LOCUL 2: GEMENI
Geamanul isi face multe planuri in cap dar pe care nu i le impartaseste nimanui. Cele mai multe planuri sunt facute in legatura cu persoana iubita. Atunci cand partenerul decide sa puna capat relatiei, tot viitorul imaginat impreuna este sters cu buretele iar nativul acestei zodii duale simte ca ii cade cerul. Geamanul reuseste cu mare dificultate sa isi indrepte atentia in alta parte cand toate iluziile sale sunt spulberate de cuvantul „Adio!”.
Citeste aici continuarea!

LOCUL 4: FECIOARA
Fecioarele sufera enorm atunci cand se despart de persoana care pana mai ieri reprezenta marea lor iubire. Aceste semne zodiacale duc dorul tuturor momentelor petrecute impreuna si nu ne referim aici la aventurile memorabile ci la micile tabieturi precum bautul cafelei dimineata sau siesta in doi.

LOCUL 3: RAC
Racul se desparte cu mare tristete de ceea ce a insemnat mult timp dragostea pura in viata lor.

Acest semn zodiacal ajunge sa isi divinizeze partenerul pana la paroxism, motiv pentru care suferinta va fi simtita la cote mult mai inalte decat realitatea faptica.

LOCUL 2: GEMENI
Geamanul isi face multe planuri in cap dar pe care nu i le impartaseste nimanui. Cele mai multe planuri sunt facute in legatura cu persoana iubita. Atunci cand partenerul decide sa puna capat relatiei, tot viitorul imaginat impreuna este sters cu buretele iar nativul acestei zodii duale simte ca ii cade cerul.
Geamanul reuseste cu mare dificultate sa isi indrepte atentia in alta parte cand toate iluziile sale sunt spulberate de cuvantul „Adio!”.

Citeste aici continuarea!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Horoscop Pești, februarie 2022. Începe o lună agitată în plan amoros pentru acești nativi ai zodiacului

ÎCCJ a început judecarea apelului în dosarul CET Govora: Fostul ministru Dan Șova vs. DNA, la 'rejucare'

Stirea zilei!  Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum 

Horoscop zilnic joi, 27 ianuarie 2022. Săgetătorii, vești proaste din partea medicilor. Zi încărcată pentru Tauri

Horoscop chinezesc săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Tigrii nu pot scăpa de trecut. Momente stresante pentru Șobolani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies