Top 10 hituri ale anului 2011. Afla cine ocupa locul I si ASCULTA piesele! VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:04

Topul celor mai bune melodii din 2011 cuprinde o multitudine de piese dance, iar printre artistii care s-au facut remarcati in anul ce tocmai s-a incheiat se numara si Rihanna, Pitbull, Jennifer Lopez si LIMFAO. Pe de alta parte o avem si pe Adele, care a reusit sa intre in top cu doua piese pop. Asadar 2011 a fost un an in care au aparut foarte multe hit-uri suprinzatoare prin stilul abordat.

Astfel mai jos va vom prezenta top 10 piese ale anului 2011.

10. Pumped Up Kicks- Foster The People
Aceasta melodie a fost lansata pe piata la sfarsitul anului 2010 si s-a raspandit imediat devenind un hit incontestabil in intreaga lume, ceea ce a adus notorietate trupei.9. We Found Love Feat. Calvin Harris- Rihanna

In ciuda faptului ca aceasta piesa
a fost lansata la sfarsitul anului 2011 acesta si-a gasit repede un loc fruntas printre hiturile anului 2011. Melodia a fost extrasa de pe cel de-al saselea album "Talk That Talk" si continua cu succes seria pieselor electro-house, dupa succesul international inregistrat de Pitbull "Give Me Everything",  LMFAO cu "Party Rock Anthem", Afrojack cu "Take Over Control" and Alexandra Stan's "Mr. Saxobeat".8.
Someone Like You- Adele

Succesul ui Adele in 2011 este evident avand in vedere faptul ca artista are doua piese care au intrat in topul celor mai bune melodii din 2011. Someone Like You este o balada sfasietoare in care se povesteste despre durerea cuiva dupa o despartire.
7. On the Floor Feat. Pitbull- Jennifer Lopez

J-Lo a fost si era regina
in anul 2011 si nu numai ca a devenit membru al juriului "American Idol", dar si prin piesele pe care le-a lansat in  anul care s-a incheiat printre care s-a evidentiat piesa "On The Floor".
6. Perfect- P!nk

"Perfect" este o balada scrisa de P!NK despre faptul ca ignoram greselile pe care le face si avem tendinta de a deveni foarte mandri de noi.


 

Taguri: