Tocmai acum s-a aflata! Oana Roman trece prin momente cumplite, chiar dacă este în vacanță. Cu ce probleme se confruntă vedeta

,
Oana Roman trece prin momente cumplite, chiar dacă este în vacanță
Cu ce probleme se confrunta Oana Roman?[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman trece prin momente cumplite, deși este toată un zâmbet și înceracă să se bucure de vacanța cu soțul și fiica ei, în sufletul vedetei se dă o mare luptă. Cu ce probleme se confruntă fiica lui Petre Roman?


In articol:

În ultima perioadă, Oana Roman nu prea este în apele ei, deși are motive să fie în culmea fericirii, după împăcarea cu fostul soț, se pare că în sufletul vedetei se dă o luptă grea. Vedeta este în vacanță altături de Marius Elisei și Isa, fiica lor, însă lucrurile sunt așa cum a visat ea.

Oana Roman trece prin momente cumplite

Oana Roman nu mai este la fel de deschisă față de fanii ei cum era până de curând, vedeta nu le mai oferă detalii din viața personală așa cum era obișunită să o facă. Se pare că aceasta trece prin momente ceva mai dificile, chiar facă este în vacanță alături de familie, aceasta nu pare să fie în apele ei, semn că în sufletul ei se dă o luptă grea.

Oana Roman trece prin momente cumplite, chiar dacă este în vacanță
Oana Roman si Marius Elisei sunt in vacanta[Sursa foto: Instagram]

Fiica lui Petre Roman are o viața cu suișuri și coborâșuri, iar asta este dovedit chiar de ea. Deși vrea să pară că este fericită și are toate motivele să facă asta, după ce și-a anunțat împăcarea cu Marius Elisei, iar acum se află în vacanță ca o familie, se pare că vedetea trece prin momente e groază.

Oana Roman este extrem de sinceră cu urmăritorii săi din mediul online, iar aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a spus care este, de fapt, adevărul din spatele zâmbetului ei.

”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, direct de la piscina unde se află pentru tot acest weekend alături de Marius Elisei și fiica lor.

Oana Roman trece prin momente cumplite, chiar dacă este în vacanță
Oana Roman in vacanta cu familia[Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Roman se mărită din nou cu Marius Elisei! Adevărul despre împăcare: "Am greșit și eu în trecut"

Dan Barna îl TORPILEAZĂ pe Florin Cîțu: 'Propriile sale inacțiuni au generat situația de azi a valului patru!'

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Oana Roman, apariție de senzație la plajă: "Poza a făcut-o Marius și nu e editată"

Oana Roman, decizie fără precedent! Vedeta este hotărâtă să părăsească România: ”O țară plină de venin...” Unde vrea să se mute fiica lui Petre Roman

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies