Tocmai acum s-a aflat. Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio? Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în România, departe de iubitul celebru

,
Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio?
Iulia Vântur s-a despartit de Salamn Khan?

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în România, departe de Salman Khan. Zvonurile despre posibila despărțire nu a întârziat să apară. Blondina a dezvăluit totul despre relația cu iubitul celebru.


In articol:

Iulia Vântur a părăsit India de mai bine de o lună, iar de curând vedeta și-a serbat ziua de naștere în România, alături de prieteni dragi. Salman Khan nu a fost prezent la evenimentul important, astfel, primele zvonuri despre posibila despărțire au apărut.

Iulia Vântur a revenit în România. Vedeta a rămas fără viză de ședere în India

Iulia Vântur s-a întors în România, după ce viza de muncă i-a expirat, astfel nu se mai poate întoarce în India. Nu este prima dată când apar zvonuri despre despărțirea dintre frumoasa blondină și actorul indian. Presa din India este obsedată de viața privată a lui Salman Khan, astfel actorul este nelipsit de pe primele pagini ale ziarelor.

Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio?
Iulia Vântur a ramas fara viza

Relația celor doi a fost răstălmăcită pe toate părțile, ei fiind împreună de mai bine de 9 ani. Însă, până la urmă, s-a aflat care este adevărul despre relația Iuliei Vântur cu actorul Salman Khan, dacă mai formează sau nu un cuplu.

Surse apropiate vedetei au declarat că relația celor doi este cât se poate de bună, iar motivul pentru care blondina s-a întors în România este cu totul altul.

Iulia s-ar afla în țară pentru că i-a expirat viza de lucru, astfel are nevoie de una nou, pentru următorii 4-5 ani.

Citeste si: Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat din India: "Am plecat la începutul dezastrului..."

Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio?
Iulia Vantur a părăsit India

Iubita lui Salman Khan s-a confruntat cu aceeași problemă și în 2016, când a fost nevoită să revină în România pentru obținerea vizei de lucru.

Aceasta a stat 3 luni în România pentru că a avut probleme cu obținerea documentului, în ciuda eforturilor pe care impresarul său din India le-a făcut. Potrivit legii indiene, viza de muncă se încheie pe o perioadă limită și acoperă strict perioada pe care solicitantul trebuie să-l prezinte la ambasada din țara natală. În cazul Iulie Vântur, situația este mai delicată pentru că lucrează cu mai mulți producători, la proiecte diferite.

Ei bine, se pare că actrița va petrece o perioadă mai lungă în țara, până când va rezolva problema cu documentele pentru a se putea întoarce în India la partenerul său. Cert este că nu se pune în discuție a fi vorba de o separare, Iulia și Salman Khan par a avea o relație bine sudată.

Citeste si: Trucul secret prin care Iulia Vântur își menține talia de viespe. Ce face pentru a arăta impecabil?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Trucul secret prin care Iulia Vântur își menține talia de viespe. Ce face pentru a arăta impecabil?

Un bărbat BEAT a MURIT pe loc și un altul a fost GRAV rănit, după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Marea șansă a Iuliei Vântur să se întoarcă în Europa. Salman Khan e în discuții pentru un nou job pe Bătrânul Continent 

Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat din India: "Am plecat la începutul dezastrului..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies