Toata lumea isi batea joc de ea inainte sa-si faca OPERATII ESTETICE! Vezi cum arata ACUM modelul, dupa ce a cheltuit o avere

Toata lumea isi batea joc de ea inainte sa-si faca OPERATII ESTETICE! Vezi cum arata ACUM modelul, dupa ce a cheltuit o avere

88% dintre femei u recunoscut ca si-ar modifica infatisarea cu ajutorul chirugiei plastice, daca si-ar permite. Pentru modelul Laura Summers banii nu au constituit o problema, astfel incat aceasta a cheltuit in jur de 60.000 de lire pe operatii estetice, care au transformat-o in cu totul alta persoana.

Ea si-a modificat nasul, si-a marit bustul si buzele, acestea fiind cele mai importante proceduri.  Din nefericire aceasta a devenit dependenta de operatiile estetice si totul i se trage de cand era mica deoarece colegii radeau de felul in care arata.

 

"Am fost hartuita mult cand eram tanara. Ma simteam urata si neatragatoare. Nasul meu era mare, ar colegii ma strigau Pinocchio. Ei ma numeau Dumbo pentru ca aveam urechile mari. Ma faceau sa nu am incredere in mine. Sunt lucruri cu care m-am nascut, nu aveam ce sa fac", a povestit Laura.

 

La varsta de 18 ani si-a facut prima interventie chirurgicala si a mai spus ca parintii nu au fost foarte incantati de acest lucru, ci au fost chiar impotriva. "Ei cred ca trebuie sa fii fericit cu ceea ce te-ai nascut, de aceea a trebuit sa ma lupt cu ei pentru a-i convinge".

 

In ciuda faptului ca operatiile estetice au costat-o o avere si au fost destul de dureroase, aceasta a spus ca acum ii face placere sa se priveasca in oglinda si considera ca a meritat efortul depus.

Sursa: DailyMail

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate