Tipul asta le da sfaturi tuturor pitipoancelor: "Nu mai cheltuiti bani pentru marirea buzelor!" E incredibil ce a facut ca sa o aiba pe cea de sus atat de mare! S-a filmat si le-a aratat tuturor

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:23

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a strans pana acum peste 283.000 de vizualizari.

Imaginile au fost realizate de un tanar care a reusit sa faca haz de necaz, desi a avut parte de o intamplare nu tocmai fericita: a fost intepat in buza de sus de doua viespi.

Cu toate ca aceasta s-a umflat si, probabil, senzatia nu era tocmai placuta, baiatul le-a oferit in gluma o serie de sfaturi tuturor fetelor care isi doresc o gura mai bine definita.

Salariul brut ar putea crește cu 9,3% în 2023! Ce se întâmplă cu săptămâna de lucru de patru zile

"Doamnelor si domnisoarelor, v-ati saturat sa cheltuiti mii de dolari ca sa va mariti buzele? Va dau un sfat simplu: lasati doua viespi sa va intepe si asta e tot! Kim Kardashian va va admira buzele zile la rand!".

Iata imaginile:

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies