Ti se rupe sufletul! Baietelul asta din Siria a aflat de Pokemon Go si si-a pus poza asta pe Facebook. Mesajul scris pe hartie e cutremurator! Uite ce isi doreste acest micut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume.

Cel mai probabil majoritatea dintre voi au aflat de popularitatea uriasa de care se bucura jocul Pokemon Go. Acesta implica gasirea de pokemoni raspanditi pe strazile oraselor, precum si adoptarea, cresterea si antrenarea lor.

Fenomenul a ajuns si in randul copiilor din Siria, tara greu incercata de atacurile teroriste si de razboiul civil din ultima perioada.

Micutii, care traiesc sub teroare in fiecare zi, se folosesc insa de micile animalute intr-un mod cu totul diferit.

Pe retelele de socializare au inceput sa circule imagini cu micuti tinand in mana coli A4 pe care sunt printati cate un pokemon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sub ei stau scrise insa mesaje disperate de ajutor: "Sunt un pokemon din orasul Idlib din Siria.

Te rog sa ma gasesti si sa ma salvezi!" este doar unul dintre exemple.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!