Ti se face pielea de gaina! Abia azi s-a aflat! Ce i-a spus Elodia in ultimul SMS trimis catre Cioaca! La ora 14.30 i-a scris

Înainte de dispariția ei misterioasă din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă


In articol:

Ce i-a spus Elodia in ultimul SMS trimis catre Cioaca

A fost o discuție tulburătoare, mai multe probe bizare fiind găsite în telefonul Elodiei.

Ca parte a investigației, anchetatorii au făcut rost și de desfășurătorul conversațiilor dintre Elodia și soțul ei. Înainte de dispariție, avocata a făcut mai multe apeluri în telefonice în România, dar și în Suedia. Chiar înainte de dispariție, a fost sunată din Suedia, undeva după ora 11.40. Care a fost ultima conversație dintre Elodia și Cioacă După acest apel din Suedia, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă. Mai exact, pe 29 august 2007 există un total de nouă apeluri telefonice, care chiar ar fi fost ignorate de anchetatori.

Citeste si: Anunt incredibil la 12 ani de la disparitie! Unde se afla Elodia!

Elodia a sunat-o pe Ana, sora lui Cioacă, după care avocata a primit un apel de la un bărbat pe nume Florin Niamțu. A sunat și în Afganistan, pentru o conversație de 2 minute și 11 secunde. L-a sunat din nou pe Cioacă, la ora 14.30, după care a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioacă, Daniel Zabara, scrie Ciao.

Ultima conversație avută cu Cristian Cioacă a fost despre divorț, conform anchetatorilor. Asta a fost și ultima convorbire telefonică a Elodiei, care avea să dispară fără urmă mai târziu în aceeași zi. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, chiar dacă trupul ei nu a fost găsit niciodată.

Citeste si: Misterul disparitiei Elodiei la un pas de a fi elucidat? A disparut fara urma acum 10 ani si e poate, cea mai mare enigma a Romaniei! Unde este Elodia? E vie sau moarta?

Citeste si: Misterul disparitiei Elodiei la un pas de a fi elucidat? A disparut fara urma acum 10 ani si e poate, cea mai mare enigma a Romaniei! Unde este Elodia? E vie sau moarta?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate