Ti se face pielea de gaina! Abia azi s-a aflat! Ce i-a spus Elodia in ultimul SMS trimis catre Cioaca! La ora 14.30 i-a scris

,

Înainte de dispariția ei misterioasă din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă


In articol:

Ce i-a spus Elodia in ultimul SMS trimis catre Cioaca

A fost o discuție tulburătoare, mai multe probe bizare fiind găsite în telefonul Elodiei.

Ca parte a investigației, anchetatorii au făcut rost și de desfășurătorul conversațiilor dintre Elodia și soțul ei. Înainte de dispariție, avocata a făcut mai multe apeluri în telefonice în România, dar și în Suedia. Chiar înainte de dispariție, a fost sunată din Suedia, undeva după ora 11.40. Care a fost ultima conversație dintre Elodia și Cioacă După acest apel din Suedia, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă. Mai exact, pe 29 august 2007 există un total de nouă apeluri telefonice, care chiar ar fi fost ignorate de anchetatori.

Citeste si: Anunt incredibil la 12 ani de la disparitie! Unde se afla Elodia!

Elodia a sunat-o pe Ana, sora lui Cioacă, după care avocata a primit un apel de la un bărbat pe nume Florin Niamțu. A sunat și în Afganistan, pentru o conversație de 2 minute și 11 secunde. L-a sunat din nou pe Cioacă, la ora 14.30, după care a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioacă, Daniel Zabara, scrie Ciao.

Ultima conversație avută cu Cristian Cioacă a fost despre divorț, conform anchetatorilor. Asta a fost și ultima convorbire telefonică a Elodiei, care avea să dispară fără urmă mai târziu în aceeași zi. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, chiar dacă trupul ei nu a fost găsit niciodată.

Citeste si: Misterul disparitiei Elodiei la un pas de a fi elucidat? A disparut fara urma acum 10 ani si e poate, cea mai mare enigma a Romaniei! Unde este Elodia? E vie sau moarta?

Citeste si: Misterul disparitiei Elodiei la un pas de a fi elucidat? A disparut fara urma acum 10 ani si e poate, cea mai mare enigma a Romaniei! Unde este Elodia? E vie sau moarta?

 

 

Citește și:

Cristina Mihaela a facut anuntul in gala ''Puterea dragostei'': ''Doi concurenti au fost DESCALIFICATI''

Ion Iliescu nu votează nici cu urna mobilă la alegerile locale! Care este motivul

ULTIMA ORA! Nelu Tataru, primele informatii despre reintroducerea starii de URGENTA!

Exit Poll ora 14:00 Alegeri Locale Primăria Capitalei. Gabriela Firea, în față în lupta cu Nicușor Dan! Cum arată procentele

Incidente alegeri locale 2020: A fost reținut pentru fraudă electorală! Ce infracțiune a comis


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies