Theo Rose schimbare radicală de look! Vedeta a renunţat la părul lung care a consacrat-o. Cum a reacționat artista când și-a ținut propria podoabă capilară în mâini: Eu te iubesc pe tine

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 06 mai 2022, 07:57

Theo Rose schimbare radicală de look! Vedeta a renunţat la părul lung care a consacrat-o. Cum a reacționat astista când și-a ținut propriul păr în mâini

Theo Rose a făcut un pas la care nimeni nu se aștepta. Vedeta s-a decis să-și facă o schimbare radicală de look și să-și taie părul lung care a consacrat-o. Reacția artistei i-a lăsat mască pe fani.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ultimii ani au fost un real succes pentru cântăreață, după ce a început să colaboreze cu diferiți artiști cunoscuți de la noi. Fanii o admiră și o ascultă, mai ales, acum, când a început să cânte mai multe genuri muzicale. Theo Rose și-a lăsat fanii mască în urmă cu câteva momente, când a postat pe internet un video în care se tăvălește pe jos, pentru că nu-i vine să creadă că și-a tăiat părul lung.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată sora mai mică a Biancăi și a lui Cristian Comănici: "Oameni buni, otrăvește copilul!"

Cum arată acum Theo Rose, după ce și-a tuns părul 

Theo Rose a decis să-și facă o schimbare radicală de look și și-a tuns părul, despre care a declarat în nenumărate rânduri că nu-l va tăia niciodată. Se pare că intențiile ei s-au schimbat radical și a trecut pragul unui salon de înfrumusețare, care s-a ocupat de podoaba ei capilară extrem de bogată.

"Caută pe cineva care să plângă după tine cum plâng eu după părul meu!",  a spus Theo Rose pe Instagram.

Citeste si: Când plănuiește Theo Rose să aducă un copil pe lume! Cântăreața a ales deja un nume: „Îmi place extrem de mult”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose a spus ”adio” părului lung

Decizia a fost extrem de grea pentru Theo Rose, până în acest moment nimeni și nimic nu putea să o convingă să-și taie părul, astfel, odată ce a pășit în salonul de înfrumusețare, artista a avut un moment în care și-a luat ”rămas bun” de la părul ei. Se pare că această decizie a survenit în urma unui proiect în care Theo va fi implicată, astfel a fost nevoită să recurgă la această schimbare de look.

Vedeta a urcat și pe pagina de TikTok mai multe clipuri în care își arată regretul pentru decizia luată.

"Ieri, stăteam în duș și mă uitam la părul meu când îl spălam și i-am zis: 'Părul meu eu te iubesc și îți mulțumeasc foarte mult pentru că ai rămas cu mine mereu și nu mi-ai căzut din cap și ai rămas sănătos.

Eu te iubesc pe tine, eu nu te las, eu iți multumesc, să știi că o să te las să cresti.' Și acum imi vine să plâng, băi băiete ce înseamnă părul lung o viață.",  le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești și Theo Rose petrec Paștele împreună. Cum au fost surprinși cei doi artiști. Fanii sunt în delir

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!