Theo Rose nu se teme de coronavirus: "Dacă e să îl iau..." Vedeta nu este deloc speriată

În timp ce printre vedete s-a instalat panica odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, Theo Rose are o atitudine foarte relaxată cu privire la acest subiect.


In articol:

Majoritatea vedetelor sunt speriate de noul coronavirus, dar nu este și cazul lui Theo Rose. Cântăreața le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că deși crede că este vorba despre o problemă foarte serioasă de sănătate, virusul nu a reușit să semene frica în sufletul ei.

Citeste si: Andra Volos, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Bogdan Mocanu si Bianca au intretinut relatii intime: ''La revedere! Doare...''

Theo Rose nu se teme de coronavirus: "Dacă e să îl iau..."

Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, are o atitudine pozitivă, iar acest mod de a aborda lucrurile o ajută pe Theo Rose să facă față mult mai ușor situației actuale cu care se confruntă România. 

Într-o discuție cu urmăritorii de pe instagram, concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost întrebată dacă noul coronavirus a reușit să o sperie. Ei bine, Theo Rose le-a dezvăluit celor ce o urmăresc în mediul online că nu trăiește cu frica de a se îmbolnăvi, iar dacă acest lucru se va întâmpla, este încrezătoare că se va vindeca rapid și își va relua activitățile obișnuite.

Citeste si: Pe cine susține Grațiela la "Survivor România"? Nu se mai ascunde: "Este un om bun, corect, cu toleranță maximă"

"Dacă e să îl iau, mă duc o lună, mă tratez, mă întorc și îmi reiau viața de unde am lăsat-o. Aia e. Eu fac tot ce se poate că să nu îl iau, stau în casă, dar mai știu eu...Dacă ajung să îl iau într-un fel sau altul, aia e. (...) Îl luăm, ne trece, îl tratăm.", a spus Theo Rose pe instagram.

Vedeta le-a mărturisit celor ce o urmăresc că face tot ce ține de ea pentru a se proteja, alegând să respecte regulile impuse de autorități și să rămână cât mai mult timp în casă.

Citeste si: Momente cumplite pentru o artistă cunoscută! A fost răpită și abuzată timp de patru săptămâni

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate