Theo Rose, fotografia de zeci de mii de like-uri pe Instagram: „În adâncul sufletului meu”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 oct 2021, 13:21

Fotografia postate de Theo Rose

Sursa: Instagram

Theo Rose, una dintre cele mai apreciate foste concurente de la emisiunea de modă „Bravo, ai stil!” a postat două fotografii care au strâns foarte multe like-uri din partea fanilor ei.

Theo Rose, una dintre cele mai iubite foste concurente din cadrul emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D, este mereu activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu aproape tot ce se întâmplă în viața ei.

Se știe despre Theo Rose că este o persoană sinceră și transparentă, motiv pentru care este atât de apreciată.

Theo Rose, fotografia care a adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram

În urmă cu câteva ore, Theo Rose a postat două fotografii în care a avut o apariție cu adevărat superbă, unde are un machiaj, un păr și o vestimentație cu adevărat specifice unei prințese.

Fotografia a strâns peste 43.000 de like-uri pe Instagram și foarte multe comentarii de apreciere:

„Ești o minune”, „Wow!”, „Superbă”, „Minunată”, „Prea frumoasă”, au fost unele dintre comentariile pe care admiratorii frumoasei Theo Rose le-au lăsat la fotografiile postate de aceasta.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, declarații despre colega lui, Theo Rose: „E mincinoasă”

„În adâncul sufletului meu, zace această prințesă. După cum vedeți, arată foarte odihnită, pentru că doarme 70% din timp, repet, în adâncul sufletului meu”, a scris Theo Rose, alături de fotografiile postate pe Instagram.  

Theo Rose, despre relația cu Alex, nepotul lui Nea Mărin

Cu toate că mulți oameni și-au dorit ca Theo Rose să aibă o relație cu Bogan de la Ploiești, colegul și bunul ei prieten cu care are o chimie inedită pe scenă, Theo Rose are deja pe cineva de patru ani de zile și este foarte fericită.

Artista este împreună cu Alex, nepotul lui Nea Mărin, și se declară fericită alături de el. Totuși, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! nu se gândește la o nuntă, pentru că nu i se pare un eveniment definitoriu pentru relația dintre ei.

Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

Citeste si: Theo Rose are probleme de sănătate! Anunțul făcut de artistă: "Nu mă lasă Dumnezeu deloc"

„Alex e nepotul lui Nea Mărin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de patru ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Mărin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine. De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente", a spus Theo Rose.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies