Bianca Dragusanu: "Sunt o fire foarte ambitioasa! Daca imi pun ceva in cap nu ma las pana nu reusesc!" Iata cum si-a atins cele mai importante scopuri in viata!

Prezentatoare TV a vorbit despre perioada in care a fost curtata de un barbat pe care nu il prea placea.

Bianca Dragusanu a marturisit ce s-a intamplat dupa ce a refuzat de mai multe ori invitatia la film a unui barbat. Aceasta a ramas de-a dreptul marcata de replica acida a respectivului barbat si a promis ca se va comporta cu mai multa diplomatie pe viitor.

"V-ati obisnuit deja cu mine si v-ati prins ca eu sunt o fire foarte ambitioasa. Daca imi pun ceva in cap, nu ma las pana nu reusesc. Dar stiti de ce sunt asa? Acum un timp ma tot curta un baiat care ma invita la film. Nu prea imi placea asa si l-am refuzat de cateva ori. El zicea: "Ok, data viitoare" si incerca iar dupa un timp, eu iar gaseam ceva de facut si nu ma duceam. Ultima oara cand l-am refuzat, el mi-a zis foarte taios: "Daca vrei, gasesti o cale, daca nu vrei, gasesti o scuza. Cuvintele alea mi-au devenit motto in viata. Teoria asta este valabila in dragoste, cariera, prietenie, in absolut orice sector al vietii. Daca e sa rezumam asta la iubire, care e cel mai frecvent motiv de cearta? Eu am fost selectiva si am oprit in viata mea omul care si-a facut timp sa stea cu mine, indiferent cat de ocupat ar fi fost", a spus Bianca Dragusanu.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate