Bianca Dragusanu, accident in trafic! "Ieri am facut un mic accident!" Iata prin ce anume a trecut vedeta!

Cele trei ceasuri rele iau purtat ghinion Biancai Dragusanu, care a suferit ieri un mic accident.

Ziua de marti a fost cu ghinion pentru frumoasa prezentatoare TV, care a trecut prin momente dificile ieri, dupa emisiune, cand a provocat un mic accident in trafic.
"Am facut un mic accident ieri. Ceva usor. Am luat o curba mai la dreapta, era o strada foarte stramta, era si o masina parcata acolo. Am zgariat un pic masina mea si un pic masina cealalta! A fost o zgarietura, se repara, tabla e tabla", a povestit Bianca Dragusanu astazi, in emisiunea ei de la Kanal D.

Vedeta a subliniat si faptul ca astfel de mici accidente in trafic pot avea si anumite beneficii cateodata, deoarece au existat de-a lungul timpului cazuri in care protagonistii incidentului au fost un barbat si o femeie, care au ajuns sa lege ulterior o frumoasa prietenie si de ce nu chiar o relatie de dragoste.

"Cum reactioneaza doua femei cand au genul asta de accident? Masina era a unei doamne stomatolog. Vecina cu mine. E foarte misto, ne-am imprietenit intre timp, am stat de vorba. O sa ma duc si la ea la cabinet. Cand doi barbati fac la fel, iese cu circ. Coboara, se injura, se bat, apar la stiri!",  spus Bianca.

"Dar ce se intampla cand se "ciocnesc" un barbat si o femeie? Ce i s-a intamplat unei prietene de-ale mele: La semafor isi facea poze, a intrat in masina din fata ei. El injura, dar s-a schimbat la fata cand a vazut ca la volan era o fata. Doua saptamani a tot sunat-o sa ii ceara ba un act, ba altceva, ba au iesit la suc, iar acum sunt impreuna. Sa nu subestimam micile intamplari ale vietii, nu stim niciodata de unde sare dragostea", a mai spus Bianca Dragusanu.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate