Bianca Dragusanu a pus punctul pe "i"! "Daca mai mult plangi decat razi, ce mai cauti in relatia aia!" Iata ce anume a determinat-o sa sublinieze aceste lucruri si ce sfaturi le-a dat telespectatoarelor!

Prezentatoarea TV a continuat si azi seria sfaturilor de aur pentru o relatie de lunga durata.

Bianca Dragusanu a evidentiat faptul ca femeile care sufera intr-o relatie si care nu se simt fericite pe deplin, ar trebui sa puna punct si sa o ia de la capat pentru a cauta adevarata dragoste.

"Azi e zi mare. La multi ani tuturor celor care poarta numele Dumitru si derivatele lui. Credinta inseamna iubire. Aseara vorbeam cu o prietena despre ce spunea parintele Necula: "Daca mai mult plangi decat sa razi, ce mai cauti in relatia aceea?". Unde e iubire nu au loc lacrimile! ", a spus Bianca.

"Iubirea nu inseamna suferinta, chin. Devine tortura atunci cand nu e reciproca. Cand ramane doar unul atarnat in amintirea a ceea ce a fost candva. Ne-ar lua o viata sa facem teoriile iubirii. Cand sufletul e pustiu, esti tot mai trist, iar omul de langa tine nu iti mai da energia aceea vitala. Asta e clar!", a spus Bianca Dragusanu.
 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate