Andreea Mantea, aparitie inedita alaturi de fiul ei, David, in platoul "Te vreau langa mine"! "O iubesc pe..." Iata ce marturisire neasteptata i-a facut micutul mamei sale!

Andreea Mantea este topita dupa fiul ei, David si nu ii refuza nimic.

Andreea Mantea a dat startul editiei "Te vreau langa mine" de astazi, in compania fiului ei, David. Vedeta a marturisit ca inainte de a pleca spre serviciu azi, micutul David si-a dorit sa o insoteasca pe mama sa. Cum Andreea nu ii poate refuza nimic niciodata fiului ei, a acceptat sa intre impreuna in platoul emisiunii pentru a vedea cum se desfasoara activitatea acolo.

Desi vedeta a dezvaluit ca pana sa intre in direct, David a fost extrem de sociabil si a vorbit cu toata lumea, in momentul inceperii emisiunii micutul s-a emotionat si nu a mai fost la fel de guraliv.

La un moment dat insa, micutul i-a facut o marturisire neasteptata mamei sale, spunand ca de ce isi doreste sa inceapa cat mai curand gradinita. Cu o sinceritate debordanta, David a recunoscut ca o iubeste pe Lara, o colega de clasa. Iata cum a reactionat vedeta:

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate