Roxana Ciuhulescu, noi declaratii despre divort! Iata ce marturisiri uluitoare a facut vedeta despre divortul suferit de curand si cum are de gand sa isi refaca viata!

Roxana Ciuhulescu are deja planuri pentru a-si recladi viata dupa despartirea marcanta de sotul ei.

Surprinsa in timpul unei competitii sportive de anvergura, Campionatul National de Off-Road, care se desfasoara langa Targoviste, Roxana Ciuhulescu a facut cateva dezvaluiri inedite despre viata sa personala si despre modul in care are de gand sa-si refaca dupa ce a suferit cumplit dupa divortul de sotul ei.
"Ar fi pacat sa ma calugaresc! Nu am de gand sa ma calugaresc! Exista viata si dupa divort! Nu pozez intr-o femeie extraordinar de fericita, dar am trecut cu bine peste acest divort! Mai greu mi-a fost atunci cand bunica a inchis ochii, decat acum! Slava Domnului am foarte multe activitati!", a spus Roxana Ciuhulescu.

Vedeta a recunoscut ca a trecut cu greu peste momentele dificile si ca solutia care a ajutat-o sa mearga mai departe a fost sa se cufunde in activitatile sale de suflet si sa-i dedice mai mult timp fiicei sale, alaturi de care deja a planificat o binemeritata vacanta. Iata ce alte dezvaluiri a facut Roxana Ciuhulescu despre viata sa personala:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate