"Moldovenii", din 16 noiembrie, de la ora 22:00, la Kanal D!

,

Nu pierdeti, din 16 noiembrie, primul episod al serialului de comedie „Moldovenii”, care va descreti fruntile romanilor.

Simpaticele personaje ale serialului de comedie „Moldovenii” se pregatesc sa-si cucereasca telespectatorii cu aventurile incredibile prin care trec, zi de zi, in satul unde totul este posibil: Gaurenii de Jos. Din 16 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 22:00, cei doi vecini in jurul carora graviteaza toata actiunea, padurarul Mitica (interpretat de Petronel Gabriel Gongeanu) si prietenul sau devotat, Cornel (Iulian Mehedint), se vor intrece in ispravi si vor pune pe jar toata suflarea satului, dar si pe telespectatori! 

Serialul de comedie „Moldovenii” este realizat de Kanal D impreuna cu trupa „3 Chestii” care a generat un adevarat fenomen in mediul online si este alcatuita din oameni foarte creativi: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedint, Radu Tibulca, Vasile Pantiru, Andreea Lodba, Claudiu Dobrita, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burtila.  Prin serialul „Moldovenii”, Kanal D isi propune sa suprinda translatand si adaptand viziunea din online in TV, mixand astfel doua medii care se potenteaza reciproc.

Nu pierdeti, din 16 noiembrie, primul episod al serialului de comedie „Moldovenii”, care va descreti fruntile romanilor in fiecare sambata seara, de la 22:00!

Citeste si: EXCLUSIV Imagini din culisele celui mai asteptat serial de comedie, ''Moldovenii''

Citeste si: EXCLUSIV Bianca Dragusanu si Alex Bodi, primele declaratii despre agresiune: ''Inca suntem sot si sotie...''

Citeste si: EXCLUSIV! Simina si Alex s-au SEPARAT! Alex nu a mers cu ea sa afle sexul copilului! Ce NUME va purta baietelul!

 

Citește și:

EXCLUSIV Imagini din culisele celui mai asteptat serial de comedie, ''Moldovenii''

Test de vedeta! Vescan face rap pe muzica populara!

Mary si Robert s-au mutat impreuna la Bucuresti! Primele declaratii despre NUNTA

Andreea Mantea, momentul adevarului, la Teo Show! Iata la ce intrebari incomode a fost nevoita sa raspunda vedeta!

Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele! Cat va mai dura pandemia de coronavirus?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies