Leonard Doroftei este pe cale sa-si piarda afacerea de suflet! Este adevarat ca va ramane cu datorii enorme si are de gand sa paraseasca tara?

Marele campion este a primit de curand trista veste ca trebuie sa evacueze pub-ul din Ploiesti.

Teo Trandafir a fost una dintre multele vedete care i-au calcat pragul restaurantului din Ploiesti, pe care se vede obligat sa-l evacueze cat mai curand, conform unei decizii luate de autoritatile locale, deorece imobilul in care se afla pub-ul prezinta un risc seismic ridicat.

Marele campion este de-a dreptul daramat de cruda decizie si a incercat sa faca tot posibilul sa remedieze situatia, pentru a nu se vedea obligat sa puna lacatul pe pub-ul sau, in care a investit multi bani si l-a creat cu mult suflet, cu multi ani in urma si care i-a adus succes pe plan financiar.

"Sunt campionul mondial, sunt imaginea orasului Ploiesti! Mi-am reprezentat orasul cu cinste si vreau sa gasiti solutia, sa ma ajutati! Cred ca merit acest lucru! Nu cer mila! Nu cer pomana! Vreau sa gasiti solutia in care eu sa-mi vad mai departe de treaba mea! Nu se poate aici, corect, dati-mi in alta parte!", a spus Doroftei.
Iata ce mesaj i-a transmis primarul Ploiestiului marelui campion:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate