Teo Trandafir, "un ultim salut" pentru Razvan Ciobanu! Iata ce mesaj a transmis vedeta, la scurt timp dupa aflarea cumplitei vesti despre moartea bunului ei prieten!

Teo Trandafir, devastata de durere dupa aflarea teribilei vesti despre moartea designerului Ravan Ciobanu.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata in urma unui accident rutier grav.

Se pare ca designer-ul nu a adaptat viteza, a pierdut controlul masinii si a iesit in decor, unde s-a izbit cu autoturismul de mai multi copaci. Din primele cercetari reiese ca Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, greseala care i-a fost fatala.

Cumplita veste despre moartea lui Razvan Ciobanu a picat ca un trasnet peste vedetele din showbiz-ul romanesc.

Teo Trandafir a fost de-a dreptul socata de disparitia neasteptata a creatorului de moda, pe care il avusese invitat in emisiunea sa, luna trecuta, cand au vorbit despre problemele lui de sanatate din ultima perioada si despre planurile sale.
Marcata de tragicul eveniment, Teo Trandafir a transmis un mesaj emotionant pe contul ei de socializare pentru cel care i-a fost prieten bun.

"Un ultim salut, Razvan. Mai avem de discutat atâtea. Adevarul îl știe doar Dumnezeu, care te are acum in paza Lui! Drum bun, Răzvan!", a scris Teo Trandafir pe contul ei de socializare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate