Teo Trandafir, în cel mai provocator interviu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 nov 2020, 09:30

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show”, va fi invitatul de marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:15, la Kanal D! Realizator și prezentator TV, om de radio, Teo Trandafir este apreciată de milioane de oameni pentru originalitatea și umorul inconfundabil. A devenit un model de succes în media și e cotată ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune.

Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit

de-a lungul timpului publicul, Teo Trandafir va răspunde tirului de întrebări, atât din sfera profesională, cât și din cea personală, despre viața de om de televiziune, mamă, despre căsnicii eșuate, dar și despre scurta carieră în politică.

„Te-ai gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit?”, „Cât de săracă ai fost?”, „De ce nu au mers căsniciile tale?”, „Ce ai gândit când ai aflat că nu ai nicio șansă de

supraviețuire?”, „Există astăzi un bărbat în viața ta?”,
 sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care va răspunde Teo Trandafir, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui: ''Pe Monica am chinuit-o cel mai mult''

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Nu ratați un interviu extraordinar cu Teo Trandafir, marți, 17

noiembrie, de la ora 23:15, la Kanal D!

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.