“Teo Show”, editie speciala de Craciun! Teo Trandafir si Bursucu le-au pregatit telespectatorilor o editie de colectie a emisiunii

Luni, 25 decembrie, la ora 15:00, Teo Trandafir si Bursucu vor intra in casele telespectatorilor, in zi de sarbatoare!

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor reportaje de exceptie, iar vedetele din Romania isi vor deschide usa casei si sufletul in fata acestora.

“Va doresc un Craciun fericit, sa fie totul asa cum v-ati dorit! Sa dea Dumnezeu ca fiecare casa sa fie protejata, calda si in jurul fiecarei mese sa se adune vorbe frumoase, ganduri minunate si binecuvantari”, le ureaza Teo Trandafir celor din fata micilor ecrane.

Luni, in editia de sarbatoare, creatoarea de moda Ingrid Vlasov ne va arata cum arata cum este un Craciun cu stil, dar si detalii emotionante din viata de familie. Reporterii “Teo Show” vor lua pulsul sarbatorilor si acasa la Anca Serea, unde copiii vedetei ne vor colinda si vor pregati bucate traditionale, alaturi de mama si bunica lor.

Surprizele nu se vor opri aici si in platoul emisiunii vor veni si Tudor de la Fly Project alaturi de sotia lui, Ana Maria. Artistul povesteste cum este primul lor Craciun, in formula de trei, alaturi de fiica lor, Ilinca.
Nu ratati o editie de colectie a emisiunii “Teo Show”, difuzata luni, 25 decembrie, la ora 15:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate