“TEO SHOW” debuteaza, la Kanal D, luni, 9 septembrie!

“TEO SHOW” debuteaza, la Kanal D, luni, 9 septembrie!

Din 9 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, Teo le da intalnire telespectatorilor cu divertismentul de calitate in show-ul care ii poarta numele, in ambianta unui decor demn de o revenire spectaculoasa.

 Cantareti, artisti, personalitati din toate domeniile, oameni care au intr-adevar ceva de spus vor fi invitati la intalnirea cu publicul si cu cea mai iubita vedeta din Romania – Teo Trandafir.

In “TEO SHOW”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va impleti cu povestile de viata ale unor personalitati care au schimbat Romania prin inteligenta, onestitate si viziune optimista.

“Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada si spune <> din senin”, a spus Teo Trandafir.

Nu ratati, din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW, prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate