Tensiuni şi conflicte la X Factor - O concurentă şi-a făcut colegul de trupă să plângă

Tensiuni şi conflicte la X Factor - O concurentă şi-a făcut colegul de trupă să plângă

Tensiunea atinge cote maxime în ediţia în care vor fi aleşi finliştii X Factor. Sub presiunea eliminărilor, concurenţii cedează în tot felul de situaţii limită. Este şi cazul unui grup format de cei trei juraţi în Bootcamp, ai cărui membri se ceartă de la tonalitatea în care trebuie cântată melodia, până la culorile vestimentaţiei pe care o vor purta în faţa Deliei şi a invitatului său.

Tensiunea atinge cote maxime în ediţia în care vor fi aleşi finliştii X Factor.  Sub presiunea eliminărilor, concurenţii cedează în tot felul de situaţii limită. Este şi cazul unui grup format de cei trei juraţi în Bootcamp, ai cărui membri se ceartă de la tonalitatea în care trebuie cântată melodia, până la culorile vestimentaţiei pe care o vor purta în faţa Deliei şi a invitatului său.

Bernice Chitiul şi Laurenţiu Bârzoi au fost puşi de juriul X Factor în faţa unei provocări mai mari decât aceea de a demonstra că au factorul X: să încerce să formeze o trupă. A fost singura lor şansă de a trece de etapa taberei de pregătire. Perioada dintre Bootcamp şi Judges Home Visit trebuia să le fie de ajutor în acomodarea unuia cu celălalt, însă acest lucru nu i-a scutit de probleme în etapa care le decide participarea la galele live.  Chiar înainte de a ajunge în faţa Deliei, Bernice şi Laur s-au certat atât de tare încât băiatul a izbucnit în lacrimi. Divergenţele dintre cei doi n-au apărut doar de la modalităţile diferite în care îşi doreau să interpreteze piesa, ci şi de la culoarea vestimentaţiei pe care urma să o poarte.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate