Tensiuni intre participanti! Dana si Bogdan au ajuns la cutite! Iata ce anume a declansat cearta acestora si ce replici acide si-au spus

O proba ce avea sa starneasca spiritul de echipa participantilor, a starnit o adevarata revolta in radul acestora.

Participantii au fost supusi unei probe de ornare a unui tort, menita sa le starneasca spiritul de echipa, insa totul s-a transformat intr-o cearta generala.

Cei care au dat tonul revoltei au fost Iulia care a incercat sa il convinga Florin sa decojeasca o portocala, insa refuzul acestuia a determinat-o sa ii reproseze ca nu se implica in activitatea echipei. Nici Dinu nu a ramas mai prejos si a inceput sa isi arate nemultumirea fata de Florin care a continuat sa refuze sa munceasca alaturi de colegii lui.

Pe de alta parte, Dana si-a impus autoritatea de sef de echipa si i-a reprosat lui Bogdan ca nu vrea sa le dea o mana de ajutor si mai mult decat atat a mancat ingredientele pentru ornarea tortului.
"Bogdan a mancat toate ingredientele pentru tort! E frumos sa faci asa? Du-te mai incolo ca nu mai avem nevoie de tine! Oricum nu ai facut altceva decat sa mananci! Ti-m zis mars de la masa, ce n-ai inteles! Nu mai faci parte din echipa!", a spus Dana.
Contradictiile celor doi participanti au continuat si in platou, dupa vizionarea imaginilor:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate