Tensiuni de proporții în Casa iubirii! Nona se va înfuria teribil din cauza rivalei sale, Patricia! „A luat legătura cu fostul meu soț!” Aflați cum va reacționa Patrick și ce se va întâmpla, marți, 18 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 apr 2023, 15:50
Foto(4)

Situație fără precedent, marți, în Casa iubirii! Nona lansează acuzații aprige la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale se vor înfrunta din nou! Iată cum va reacționa Patrick și ce argumente va aduce Patricia!

Marți, 18 aprilie 2023, se anunță o ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii. După ce luni, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă deoarece o nouă fată și-a făcut apariția în cadrul show-ului în ciuda faptul că în Gala de duminică nu fusese nimeni eliminat, în ediția de marți, va exista o atmosferă tensionată, în casă fetelor, acolo unde Nona va lansa acuzații grave la adresa Patriciei, eternă ei rivală.

Deși au dat de înțeles tuturor că au îngropat securea războiului, cele două concurente se vor înfruntă din nou.

Tensiuni de proporții în Casa iubirii! Nona se va înfuria teribil din cauza rivalei sale eterne, Patricia! „A luat legătură cu fostul meu soț!”

În ediția de marți, în Casa iubirii, se vor iscă noi tensiuni de proporții în casa fetelor, unde Nona și Patricia vor avea un schimb de replici acide.

Cearta aprigă a celor două rivale va fi declanșată de intervenția lui Patrick. Tânărul va afirma că a fost deranjat de faptul că de câteva zile circulă anumite imagini prin mesaje, pe la câțiva dintre colegii lui, despre Nona, căreia ii va cere să le lămurească.

Patrick: Umblă niște imagini pe la toți prin mesaje, cu tine! Vreau să vorbești puțin despre ele! Nu înțeleg de ce toată lumea din jurul meu e mai curioasă decât mine de subiectul asta!

Nona: Așa a fost mereu! Patricia a luat legătură cu fostul meu soț!

Patricia: Nu am luat legătură cu fostul tău soț! El mi-a scris!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Nona: Eu îți arăt toată conversația pe care tu o ai și verișoara ta!

Patricia: Ce verișoara? Nu are nimeni nicio conversație, dragă mea!(...) Nu-i problema mea ce-ai făcut tu e problema ta! Dar nu poți să fii tu aici că te dau în judecată!

Nona: Cu siguranță e problema ta că te mănâncă undeva pe tine! Da, eu pe ține de dau în judecată!

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Momente romantice, sărutări pasionale și emoții uriașe în Casa iubirii! Bianca și Alexandru au avut parte de cea mai frumoasă și intensă întâlnire în camera roșie! Tânărul și-a luat inima în dinți și a rostit vorbele magice: „Te iubesc!”

Citește și: Cristina, semne de gelozie, după ce Nona a afirmat că Mihaela se simte mai bine în prezența lui Radu decât alături de Robert! „Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii