Tehnologia de ultima generatie poate creste eficienta muncii angajatilor

Ai constatat de ceva vreme ca productivitatea si eficienta au scazut in cadrul companiei tale? Sa fie de vina angajatii sau procesele in sine? Daca ai incredere in departamentul de resurse umane si in activitatile pe care le intreprinzi, urmatoarea miscare logica este sa investesti in tehnologie care sa-ti usureze munca. Iata cum solutii precum software bazat pe Microsoft Dynamics CRM iti pot revolutiona felul in care iti desfasori procesele de zi cu zi.

Conectarea angajatilor indiferent de zona

Pe masura ce afacerea creste, si necesarul de personal se va mari considerabil. Intr-o lume in care lucrul de la domiciliu este un beneficiu din ce in ce mai solicitat de catre angajati, afacerile se vor adapta sau vor constata cu stupoare ca oferta de resurse umane a scazut dramatic. Din ce in ce mai multe companii au inteles acest mesaj si le ofera angajatilor, atat nou venitii cat si veteranii, optiunea de a lucra remote, in functie de specificul activitatii.

Astfel, companiile au acces la seturi de abilitati mai diverse, de multe ori cu un cost redus. Dar, pentru a fi cu adevarat productivi, angajatii au nevoie de acces la informatie 24/7. Doar prin intermediul aplicațiilor de tip cloud, prietenoase si cu tehnologia mobila se poate asigura acest lux.

Oferirea de aplicatii speciale pentru colaborare

Pentru a inlesni colaborarea dintre departamente nu va fi totusi suficient sa te asiguri ca toti angajatii sunt interconectati.

Trebuie sa le oferi si un mediu propice pentru ca acestia sa poate comunica si lucra la comun in cadrul diverselor proiecte. Asadar merita sa investesti in solutii care sa asigure un sistem de mesagerie instanta in interiorul companiei si metode de a inregistra fiecare actiune intreprinsa de un angajat in sistem. Un exemplu perfect de astfel de tehnologie sunt sistemele CRM care inglobeaza toate functiile de mai sus.

Pentru o comunicare cat mai organizata poti sa incerci si alternative pentru e-mail precum platforme de comunicare ce pot fi accesate atat de pe desktop, cat si de pe telefon.

In cadrul acestora, angajatii se pot bucura atat de discutii publice, cat si private, iar tu poti crea grupuri pentru fiecare departament sau proiect separat pentru o comunicare cat mai organizata.

Externalizarea

Desi crezi ca angajatii tai le pot face pe toate si majoritatea activitatilor trebuie sa ramana in interiorul companiei, sa-ti incarci angajatii cu mai mult decat pot duce este o retetea sigura pentru lipsa de eficienta si productivitate.

Gratie tehnologiei poti gasi experti si specialisti pe care ii poti folosi pentru sarcinile la care angajatii actuali nu se pricep la fel de bine sau poate pur si simplu nu sunt in aria lor de interes.

Astfel te vei asigura atat ca angajatii tai sunt fericiti si productivi, fiind degrevati de sarcinile in plus, cat si de faptul ca sarcinile externalizate sunt indeplinite cu un plus de seriozitate de catre specialisti.

Cauta platformele dedicate pentru frelanceri si descopera ce beneficii pot aduce acestia afacerii tale!

Asa cum spuneam si mai sus, tehnologia poate aduce beneficii nebanuite afacerii tale, dar doar daca o folosesti asa cum trebuie!

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies