Te-ai născut în luna noiembrie? Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Author: Bianca Hriscu

Persoanele născute în luna noiembrie pot fi nativi ai zodiei Scorpion sau Săgetător 

Sursa: canva.com

Dacă te-ai născut în luna noiembrie, dar nu știi cu exactitate ce zodie ești, atunci trebuie să știi că poți afla acest lucru folosind data nașterii. Ziua în care te-ai născut îți poate spune ce zodie ești.

Lunii noiembrie îi corespund două semne zodiacale, Scorpion și Săgetător. Dacă una dintre zodii are perioada la începutul lunii noiembrie, cealaltă începe spre finalul lunii. Aceasta este motivul pentru care este foarte importantă data nașterii pentru a determina zodia. 

Ce zodie sunt persoanele care s-au născut la începutul lunii noiembrie?

Zodiacul european arată că luna noiembrie este dedicată nativilor din zodia Scorpion.

Cei născuți la finalul lunii octombrie și în noiembrie, mai exact până pe data de 21 noiembrie, sunt în zodia Scorpion.

Perioada exactă a zodiei Scorpion este 23 octombrie-21 noiembrie. Zodia Scorpion este o zodie de apă și este caracterizată de mister. Despre persoanele născute în luna noiembrie și care sunt în zodia Scorpion se spune că sunt firi misterioase și destul de greu de înțeles.

Acești nativi se deschid foarte greu în fața celor din jur, iar pentru a face acest lucru au nevoie de timp, iar cei cu care interacționează trebuie să le câștige încrederea, lucru care se poate dovedi o adevărată provocare în anumite momente.

Nativii din zodia Scorpion au stofă de învingători și sunt gata să lupte pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru ei. Persoanele născute în această zodie sunt foarte ambițioase și nu renunță ușor, motiv pentru care ajung de multe ori să aibă succes. 

În relațiile cu cei din jur, Scorpionii sunt destul de exgienți și caută mai tot timpul perfecțiunea. Acești nativi ai zodiacului sunt familiști și sunt devotați prietenilor. Cu toate acestea, dacă simt că cineva dorește să le facă rău, Scorpionii își pot schimba radical comportamentul și pot deveni răzbunători.

Scorpionii urăsc trădarea și nu suportă ca cineva să le trădeze încrederea. Din acest motiv, Scorpionii se vor îndepărta de toți cei care vor încerca să îi păcălească.

Citeste si: Horoscop lunar noiembrie 2021. Începe o lună perfectă pentru nativii care vor știi să își gestioneze banii. Află previziunile astrale ale lunii noiembrie 2021

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce zodie sunt persoanele care s-au născut la finalul lunii noiembrie?

Zodia Scorpionului domină luna noiembrie.

Chiar dacă majoritatea persoanelor născute în noiembrie sunt în zodia Scorpion, cele care își serbează ziua de naștere începând cu 22 noiembrie sunt în zodia Săgetător. 

Zodia Săgetător începe pe 22 noiembrie și se termină pe 21 decembrie, ceea ce înseamnă că ultimele zile din luna noiembrie sunt dedicate Săgetătorilor.

Despre nativii din zodia Săgetător se știe că reușesc să îi cucerească imediat pe cei din jurul lor, având în vedere că sunt foarte carismatici.

Săgetătorii au un farmec aparte, sunt foarte inteligenți, iar în anumite situații pot deveni destul de aroganți.

Săgetătorii își pun mai tot timpul familia pe primul plan, iubesc din tot sufletul și sunt fideli. Acești nativi ai zodiacului sunt capabili să facă sacrificii pentru cei pe care îi iubesc.

Persoanele născute în zodia Săgetător au tendința de a-și impune punctul de vedere, chiar și în acele situații în care știu că dreptatea nu este de partea lor. De foarte multe ori, Săgetătorii pot fi lipsiți de tact și pot ajunge să îi rănească pe cei din jur chiar dacă, în realitate, ei vor doar să le facă un bine.

Săgetătorii sunt perfecționiști, mai ales la job. Vor mereu să obțină cele mai bune rezultate și să fie lăudați de cei din jur. 

Citeste si: Horoscop lunar noiembrie 2021 dragoste. Iubirea va pluti în aer pentru aceste zodii!

 

Taguri: