Taylor Swift și Travis Kelce, în pragul despărțirii? „Pune berea jos!” Gestul jucătorului american a deranjat-o la culme pe artistă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 feb 2024, 17:46

Taylor Swift și Travis Kelce, în pragul despărțirii? „Pune berea jos!” Gestul jucătorului american a deranjat-o la culme pe artistă

Sursa: DailyMail/pixabay

Deși deloc rău intenționat, după tragedia de la parada Super Bowl de Valentine’s Day, iubitul cântăreței Taylor Swift, jucătorul american Travis Kelce, a făcut un gest care a deranjat-o la culme pe blondină.

Pe data de 14 februarie, incidentul a avut consecințe tragice, soldându-se cu un deces și 22 de persoane rănite, printre care și două fetițe din familia Reyes.

Reprezentantul starului NFL a autentificat pentru Today.com că organizația Eighty-Seven Running a lui Kelce a contribuit cu două donații în valoare de 50.000 de dolari fiecare către o campanie GoFundMe, care are ca scop strângerea de fonduri pentru a oferi sprijin financiar familiei Reyes.

Taylor Swift, enervată la culme de gestul iubitului 

Se pare că, la doar câteva ore după ce 22 de fani au fost împușcați, Travis Kelce a considerat că este o idee grozavă să lovească „Granfalloon Restaurant and Bar” și să facă selfie-uri cu polițiștii în timp ce purta o sticlă de bere deschisă. 

Citește și: Gala premiilor Grammy Awards 2024, ediția 66: O noapte triumfătoare pentru femeile din muzica americană. Taylor Swift a stabilit un nou record

Cântăreața a fost deranjată, însă și intenauții au fost revoltați pe gestul jucătorului american, chiar dacă nu a fost rău intenționat. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, acesta a făcut o donație generoasă familiilor victimelor. 

Taylor Swift și Travis Kelce, sărutul care a devenit viral

Cu toate că avea o agendă încărcată, inclusiv un concert în Japonia, Taylor Swift  a demonstrat dedicare și loialitate față de iubitul său, Travis Kelce, liderul echipei Kansas City. Artista a fost observată la meci, însoțită de prietenele sale apropiate, Blake Lively și Ice Spice, arătându-și sprijinul pentru echipa favorită a partenerului său.

Citește și: Cine sunt artiștii nominalizați la Premiile Grammy 2024. Gala are loc pe 4 februarie

La eveniment au participat și alte personalități de prim rang, printre care Beyoncé, Jay-Z, împreună cu fiicele lor Blue Ivy Carter și Rumi Carter, precum și Paul Rudd, Lady Gaga, Gwen Stefani, Jared Leto, LeBron James, Gordon Ramsay, Elon Musk și Jimmy Kimmel.

Travis Kelce, cunoscut ca unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL, nu este doar în centrul atenției datorită talentului său excepțional pe teren, ci și din cauza relației sale cu celebra cântăreață Taylor Swift.

Cei doi au devenit subiect de discuție în media, după ce Taylor Swift a fost surprinsă într-o lojă de la Arrowhead Stadium, alături de mama lui Travis, sărbătorind un "touchdown" spectaculos marcat de acesta.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!