Tavi nu s-a mai putut abtine si i-a facut o declaratie Gabrielei: "Ce sexy esti asa, tunata mea! M-a tunat si m-a fulgerat cand te-am vazut" Uite ce misto a facut prezentatoarea TV de fetele siliconate

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabi Cristea nu este de acord cu excesele pe care le fac unele fete atunci cand decid sa isi faca implanturi cu silicon in pometi, buze sau sani.

"Arati foarte bine, nu ai nevoie nici de silicoane nici de altceva", i-a zis Gabi unei concurente venite la paravan. Eu nu stiu ce sa mai zic, cand le vad pe fetele alea cum arata toate la fel de nu le mai recunosti, doar ca una e blonda si una e bruneta d enu le mai recunosti. Toate au aceeasi tipologie de buze, toate isi umfla pometii si isi pun silicoane care pornesc de la gat de undeva.

Si daca punem si faptul ca si medicul poate gresi, nu e tocmai bine. Si toate se macheaza la fel, cu mult negru asa. Si mai vorbesc si cu buza asa intr-o parte..."

Dupa ce le-a imitat pe cele care exagereaza la capitolul infrumusetare, Tavi i-a dat si el dreptate Gabrielei intr-o maniera extrem de comica! Vezi mai jos intreaga scena!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies