Tavi Clonda: "Ce sotie frumoasa am!". Gabriela Cristea a fost coplesita de complimentul sotului ei! Iata cum a reactionat prezentatoarea TV si ce replica neasteptata i-a dat acestuia

Cantaretul si-a uimit sotia cu cel mai frumos si sincer compliment, insa atitudinea acestuia i-a ridicat multe intrebari.

Tavi Clonda a intrerupt discursul sotiei sale pentru a-i transmite un compliment de suflet.
"Sa ma uit in ochii celor de acasa si sa spun un lucru: <<"Ce sotie frumoasa am!>> Asa mi-a venit acum sa-ti zic! Eu cand ofer nu cer nimic in schimb!", a spus Tavi.

La inceput prezentatoatrea TV a fost sceptica vis-a-vis de atitudinea sotului ei si l-a intrebat daca nu cumva isi urmareste un anumit scop, pe care l-a mascat cu acel compliment.
"Tu vrei o prajitura! Ti s-a stricat telefonul si vrei altul nou! Vrei un gadget nou ceva! Eu sunt obisnuita sa fac complimente, nu prea sunt obisnuita sa le primesc! Multumesc! M-am emotionat!", a spus Gabriela Cristea.

Pe de alta parte Tavi a incercat sa-si convinga sotia, ca asa a simtit in acel moment si ca a vrut sa ii impartaseasca admiratia sa. Iata cum a reactionat Gabriela si ce i-a spus sotului ei:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate