Tatal lui Teo Trandafir: "A fost un mariaj nenorocit! El a vrut doar banii de la ea"

Tatal lui Teo Trandafir: A fost un mariaj nenorocit! El a vrut doar banii de la ea

WOWbiz a facut duminica o dezvaluire in premiera, Teo Trandafir divorteaza dupa numai 6 luni de la casatoria cu Constantin Iosef.

In direct la WOWbiz a intrat tatal celebrei prezentatoare, acesta a vorbit despre casnicia fiicei sale, dar si despre posibilele motive care i-ar fi ruinat casnicia doamnei Teo.

 

"Eu sunt destept. Pe mine nu ma poti purta din cauza genelor. De la inceput am vazut cla. Poate sa ma bata oricine, fii-mea si ala caruia nu vreau sa ii spun numele. De la inceput am vazut lucrurile astea in negru si am spus-o", a declarat tatal lui Teo.

 

"Lucrurile au stat fals de la inceput. Cum vii din Franta, te trezesti ca esti foarte tanar. Rezerva mea era solida, fundamentata. Ce fata desteapta a fost, ce minte stralucitoare a avut. Dar i-a luat Dumnezeu mintile. A fost o proasta!", a continuat Ion Uta.

 

"Cand fiica mea era la Viena am dat telefon si mi-a raspuns domnul Marian Teodorescu si mi-a spus sa vorbesc mai deloc si atunci mi-a sarit tandra si l-am bestelit cum mi-a venit la gura. A fost un mariaj nenorocit. El a fost doar pe interes", a mai adaugat tatal lui Teo Trandafir.

Vezi AICI momentul!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate