Tatăl Denisei Răducu a dus dulciuri și cadouri la mormântul fiicei ei cu ocazia Sfântului Nicolae. Emilian Răducu este încă sfâșiat de durere

,
Denisa

Tatăl Denisei Răducu a dus dulciuri și cadouri la mormântul fiicei ei cu ocazia Sfântului Nicolae. Emilian Răducu este încă sfâșiat de durere

[Sursa foto: Facebook Denisa Răducu]

Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu, a mers la mormântul fiicei ei pentru a-i duce dulciuri și cadouri cu ocazia Sfântului Nicolae.


In articol:

Tatăl Denisei Răducu este încă îndurerat la cinci ani după moartea artistei. Sărbătorile sunt cele mai grele pentru familia regretatei cântărețe, fiindcă mereu simt că ceva lipsește.

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu? Tatăl ei i-a dus dulciuri și cadouri de Moș Nicolae

Denisa

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu? Tatăl ei i-a dus dulciuri și cadouri de Moș Nicolae

[Sursa foto: Facebook Denisa Răducu]

Emilian Răducu nu a putut să nu o viziteze și pe fiica lui de Moș Nicolae, așa că a fost la mormântul ei să-i lase câteva atenții.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!” Râdea și se bucura.

Citeste si: Sora Denisei Raducu, despre conflictul pe drepturile de autor ale regretatei cantarete! "Florin Peste a vandut piesele!"

Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea! Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o.

De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.   Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori”,  a mărturisit Emilian Răducu.  

Tatăl Denisei Răducu o visează des pe artistă. Bătrânul nu-și poate reveni după moarte fetei lui

Emilian Răducu a povestit cum o visează pe Denisa.

Acesta a declarat că niciodată nu arată așa cum cum arăta în ultima parte a vieții, ci apare ca un copil fericit și plin de viață, așa cum o știa toată lumea.  

Citeste si: Sora Denisei Raducu, confruntare dura cu Florin Peste, fostul impresar al regretatei artiste! "Voi ati omorat-o inca o data ca artist!"

„Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare.

O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți”, a povestit tatăl Denisei Răducu. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Situatie nesteptata in procesul intentat de sora Denisei Manelista! O noua lovitura teribila pentru sora regretatei artiste!

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Gest incredibil facut la mormantul Denisei Raducu! Cine este cantaretul care a fost surprins la mormantul ei

Ce obiect a reapărut la mormântul Denisei Răducu, care a ars acum doi ani. Era cel mai de preț obiect al regretatei artiste

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies