Tatăl care își crește singur cei 6 copii, ajutat de oamenii cu suflet mare: ”Nu mă așteptam”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 dec 2022, 04:30

Tatăl care își crește singur cei 6 copii, ajutat de oamenii cu suflet mare: ”Nu mă așteptam”

Sursa: Captură KANAL D

Tatăl care își crește singur cei 6 copii, după ce mama a plecat și nu a vrut să mai știe de ei, a fost ajutat de oamenii cu suflet mare.

Drama tatălui cu șase copii, sarac și bolnav, care abia avea ce să pună pe masă pruncilor săi, a impresionat sute de oameni,  care s-au mobilizat și le-au întins o mână de ajutor. Astăzi sunt mai fericiți ca niciodată și gata să le mulțumească celor care le-au schimbat viața.

Tatăl care își crește singur cei 6 copii, ajutat de oamenii cu suflet mare

Șase copii bătuți de soartă, crescuți de tatăl sărac și bolnav, care abia avea ce să le pună pe masă, sunt mai fericiți ca niciodată, după ce oamenii le-au auzit povestea și au contribuit la bunăstarea lor. 

Deși nu toți copiii sunt ai lui, tatăl nu a avut puterea să renunțe la ei și s-a chinuit să-i crească de unul singur pe toți șase, după ce soția l-a părăsit în urmă cu cinci ani și nu a vrut să mai știe de ei.

”V-am mulțumit și v-am spus că s-au strâns bani, nu mă așteptam. Bani pentru care vreau să le mulțumesc oamenilor cu suflet mare care m-au ajutat. Am primit și pachete de sărbători. Au fost niște sărbători cum nu am mai avut”,  a  declarat tatăl.

Citeste si: Cât de pregătiţi sunt tinerii români să voteze de la 16 ani? Un parlamentar vrea să schimbe vârsta la care adolescenții ar putea merge la urne

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Oamenii cu suflet mare au rămas impresionați de curajul și de iubirea pe care le-o poartă copiilor săi, deși nu toți sunt ai lui, și s-au mobilizat și l-au ajutat pe bărbatul singur.

”Au fost șase ai soției, concubina, că nu este soția mea, am mai făcut patru împreună, dar dacă ea i-a părăsit. Am reușit, s-au făcut mari, patru dintre ei au plecat, au serviciu, mai sunt șase acum.

Mihaela termină și ea anul acesta liceul și cu ajutorul lui Dumnezeu, poate reușesc toți să-și termine cel puțin un liceu. Nu am eu posibilități să-i țin prin facultăți, un liceu dacă face și ia Bac-ul, găsește și ei unde să se angajeze, să se întrețină”, a mai spus tatăl.

Cel mai vechi sat, cei mai bătrâni oameni! Povești încremenite în timp | Galerie foto

Cea mai mare dorință a tatălui care își crește singur cei șase copii este să reușească să termine casa și să-și vadă pruncii realizați.

Citeste si: ”Întunericul îi sperie mai mult decât sărăcia” O mamă, o bunică nevăzătoare și cinci copilași trăiesc în beznă de câteva săptămâni, după ce n-au mai putut plăti factura la curent

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies