Tara-n bucate: Storceagul, regina ciorbelor din Delta Dunarii

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 oct 2020, 00:50

Sa tot fie vreo 20 de feluri de supe, ciorbe si borsuri din peste pe tot cuprinsul Deltei Dunarii.

Una singura este insa regina tuturor zemurilor pescaresti din tinutul imbratisat de ape. Si numai la Sfantul Gheorghe se mananca! Storceagul, facut candva din sturioni, se pregateste acum din carne de somn.

Conteaza doar ca povestea acestei minunate fierturi merge mai departe si putem sa v-o prezentam noi, acum, la Tara-n bucate:
##VIDEO117576##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”