TARA-N BUCATE SI “MERELE DE AUR"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Ce de minuni ascund satele romanesti in miez de toamna!

Mai ca n-ai ghici ce rasfat culinar se petrece dincolo de gardurile din lemn si clucile de coceni! Puiul si gutuile isi au locul pe aceeasi masa, daca stii cum sa le potrivesti in tuciurile incinse, la foc iute, din coceni de porumb. Vedeti ce a iesit intr-o gospodarie din Mihai Bravu, judetul Giurgiu, chiar acum, la "Tara-n Bucate".

Citește și: Mama Geta, alături de Iancu, Denisa și Ileana la târg. Cu cât vând aceștia un kilogram de brânză proaspătă: “Produse tradiționale adevărate.”

Citește si: Ți se rupe sufletul! Marele regret cu care Marinela Chelaru a plecat la cele veșnice