TARA-N BUCATE: Miraculoasele taine ale hribilor din Bucovina!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 03:40

Toata lumea ii pune pe masa. Altii…isi castiga painea de pe urma lor.

Pentru ca sunt marfa rara, si nu cresc oriunde! Hribii, caci despre ei vorbim, sunt regii ciupercilor de tot felul. Proaspeti, murati, prajiti ori in supe creme, hribii se mananca in fel si chip.

Sunt consistenti si gustosi precum carnea. Podoaba a codrilor, acum, in vreme de toamna, umplu camarile gospodinelor si satura burtile gospodarilor din toata Bucovina. Un adevarat deliciu, acum, la Tara-n Bucate!

Citește și: VIDEO De ce a crescut Dan Helciug departe de mama lui? Decizia tatălui care i-a vrut binele la acea vreme: „Tata a preferat să facă acest gest șocant, care ne-a cauzat multe traume.”

Citește si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp îngroapă „securea războiului”. Vor urca împreună pe scenă după 6 ani de la divorț! Chiar artista a făcut anunțul: „Publicul ne iubește”