TARA-N BUCATE: Miraculoasele taine ale hribilor din Bucovina!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 03:40

Toata lumea ii pune pe masa. Altii…isi castiga painea de pe urma lor.

Pentru ca sunt marfa rara, si nu cresc oriunde! Hribii, caci despre ei vorbim, sunt regii ciupercilor de tot felul. Proaspeti, murati, prajiti ori in supe creme, hribii se mananca in fel si chip.

Sunt consistenti si gustosi precum carnea. Podoaba a codrilor, acum, in vreme de toamna, umplu camarile gospodinelor si satura burtile gospodarilor din toata Bucovina. Un adevarat deliciu, acum, la Tara-n Bucate!

Citește și: Mihaela Rădulescu, o nouă declarație cutremurătoare de dragoste și doliu pentru Felix Baumgartner: "A murit făcând ceea ce iubea cel mai mult! Sunt pierdută fără el!"

Citește si: „Noi am fost DRAGOSTE”. Prima reacție a Mihaelei Rădulescu după moartea lui Felix Baumgartner