Tara-n bucate: mielul, regele mesei de Paste

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Cu cat ne-apropiem mai mult de ceasul Invierii, cu atat ne intrebam parca mai des daca am pregatit toate cele, necesare pentru marea sarbatoare.

Masa de dupa slujba, la care va veti aseza impreuna cu familia ori prietenii, trebuie sa fi mai bogata ca oricand. Nu lipsesc ouale rosii ori cele-mpistrite.

Daramite cozonacii, colacii si pasca! In dulcea Bucovina, gospodarii mananca zdravan si pe-ndestulate. Gospodinele pastreaza cu sfintenie darul incondeierii naturale a oualor de Paste!
##VIDEO110012##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”