TARA-N BUCATE: Friptura de-a dreptul ceremoniala - muschiul de vitel de lapte, impanat cu morcov si cu usturoi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 13:00

Aceasta mancare este un preparat care face cinste oricarui bucovinean si imbogateste masa fiecarei familii care se respecta din frumoasa tara cuprinsa in bazinul Dornelor.

George Mihai a ajuns tocmai la Poiana Negri pentru a se delecta cu minunatia asta si ne povesteste, acum, la Tara-n Bucate, ce gust a avut, dar si cum se face.

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare