Tânărul decedat în accidentul din Iași a fost condus pe ultimul drum

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2022, 19:26

Tânărul decedat în accidentul din Iași a fost condus pe ultimul drum

Sursa: Facebook

Dănuț este tânărul care, în urmă cu doar câteva zile, a decedat într-un accident de mașină. La doar 18 ani, acesta și-a pierdut viața la Podul Iloaiei, după ce mașina în care se afla a explodat. Ieri, 2 mai, prietenii, familia și persoanele apropiate și-au luat rămas bun.

Dănuț Iliescu este tânărul de doar 18 ani care și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs la Iași. Acesta a murit carbonizat, după ce mașina în care se afla a luat foc. Accidentul a fost provocat de un tânăr de doar 22 de ani, după ce acesta a pierdut controlul mașinii.

Mai multe persoane au sărit în ajutorul tânărului, încercând să îl scoată din mașină, după ce i-au evacuat pe șofer și pe o fată care se afla cu ei.

Din nefericire, tânărul nu a putut fi scos la timp din mașină și a murit carbonizat.

Citeste si: Ai nevoie de un scaun cu rotile? Afla ce model ti se potriveste!

Care au fost primele reacții în urma accidentului?

„În imaginile surprinse de o cameră de bord se pot vedea încercările nereuşite ale salvatorilor de a scoate ultimul pasager din autoturism, un tânăr de 18 ani. Acesta

se afla pe scaunul din dreapta al şoferului, însă autoturismul se afla răsturnat pe o parte, astfel încât misiunea salvatorilor este foarte dificilă.

Ei încearcă să repună autoturismul Audi înapoi pe roţi, pentru a-l scoate pe băiatul de 18 ani. Misiunea ia sfârşit in momentul în care are loc o explozie de flăcări care îi surprinde pe cei cinci bărbaţi care încearcă să stingă focul cu mâinile”, a scris pe 31 mai, pe Facebook, Asociația pentru protecția rutieră  ”WORLDSTREET”,  conform  Observatornews.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Asociația susține că multe persoane au trecut nepăsătoare pe lângă mașina accidentată, fără să intervină

„De remarcat este faptul că, la locul tragediei, autoturismele trec în viteză: şoferii trec nepăsători pe lângă autoturismul care arde din ce în ce mai tare şi refuză să dea o mână de ajutor. Accidentul a avut loc aseară, la ora 20, între Lețcani şi Podu Iloaiei.

Şoferul unui Audi a frânat inexplicabil 70 de metri, apoi a ieşit în décor, unde a rupt un copac de pe marginea drumului.

Citeste si: Noi schimbări în Codul Rutier. Ce modificări ar putea intra în vigoare pentru motocicliști

Autoturismul a luat foc, însă şoferii cu prezență de spirit au reuşit să scoată la timp din maşina în flăcări un băiat de 22 de ani şi o fată de 21.

Cel de 18 ani nu a mai putut fi scos”,  a mai transmis Asociația pentru protecția rutieră  ”WORLDSTREET”.

  Tânărul a fost înmormântat ieri

Sub privirile îndurerate ale celor apropiați, Dănuț a fost condus ieri, 3 iunie, pe ultimul drum. Ștefania, iubita lui, a trăit o adevărată dramă, spunând că nu îi vine să creadă că acesta nu se mai întoarce niciodată, iar relația lor s-a terminat într-un asemenea mod.

Rămas bun, iubirea mea. Te iubesc! , a scris aceasta în mediul online, în dreptul unei fotografii cu Dănuț, conform Spynews.ro.

„Ultima dată când am vorbit cu el, mi-a spus că merge să sărbătorească. Eu i-am zis că mă pun la învățat pentru Bacalaureat. La un moment dat, am intrat pe Facebook și am văzut imaginile cu accidentul (…) Nu realizez încă ce s-a întâmplat, plâng, sufăr, dar nu realizez pierderea”, a mai spus aceasta, relatează Spynews.ro, citând BZI.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!