Tahir si Vedat, cei mai aprigi dusmani in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", dar buni prieteni in realitate! Iata cum au fost surprinsi cei doi actori in afara platourilor de filmare!

Tahir si Vedat au legat o sincera prietenie, dincolo de scenariului serialului "Lacrimi la Marea Neagra".

Chipesul actor turc, in varsta de 31 de ani, a avut o copilarie dramatica, iar la 11 ani a fost la un pas de moarte.

"Fiind din Izmit (n.r. oras industral in Turcia) am prins cutremurul din 17 august, 1997. Aveam 11 ani atunci si, chiar daca eram destul de mic, am simtit suferinta cumplita de a-mi pierde, sub priviri, prieteni buni, in aceasta catastrofa. Am vazut moartea cu ochii! Mi-am pierdut prietenii, apropiatii ... Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului; daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reactionez ca in situatia unui cutremur. Credeam ca in timp voi uita aceasta senzatie ingrozitoare, acea teama teribila, care te cuprinde in astfel de situatii, insa nu este asa. Din pacate, aceste traume te urmaresc toata viata!", a declarat Ulaş Tuna Astepe.


Si tragediile din viata lui actorului Ulas Tuna nu s-au oprit aici. La nici cinci ani dupa tragicul eveniment, Ulaş Tuna Astepe s-a aflat, din nou, la grea incercare. Impreuna cu fratele sau mai mare au avut de indurat alte suferinte: si-au pierdut tatal si, ulterior, mama. De atunci, pana la varsta maturitatii, Ulaş Tuna a ramas exclusiv in grija fratelui sau, care s-a dovedit a-i fi <mama si tata>.

Ulas Tuna Astepe este personajul principal masculin, din productia „Lacrimi la Marea Neagra”, cel care devene erou pentru frumoasa Nefes Zorlu (rol interpretat de Irem Helvacıoğlu) care, datorita suportului acestuia si iubirii pe care i-o poarta, se va transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.

Citeste si: SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Tătaru: Capacitatea este aproape de maxim - capital.ro

Pe de alta parte, Mehmet Ali Nuroğlu, actorul care da viata personajului Vedat Sayar, in serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, este unul dintre cei mai talentati actori ai momentului in Turcia.

Mehmet Ali Nuroglu si-a petrecut anii copilariei, si tineretea, datorita carierei militare a tatalui sau, in mai multe teritorii precum Patnos, Istanbul, Tekirdag și Ankara; a locuit o vreme si in Cipru.

Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este un familist convins si are o casnicie fericita cu actuala sa sotie
A studiat la Departamentul de Filozofie al Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu, timp de 3 ani, dar s-a orientat apoi catre actorie, și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat. Mehmet Ali Nuroglu a jucat in zeci de filme si piese de teatru, fapt care l-a evidentiat in randul celor mai experimentati actori turci.

Acesta are varsta de 40 de ani si a fost casatorit, timp de doi ani, cu Selin Șekerci (n.r. – personajul Zuhre din serialul “Steaua sufletului”) iar de 8 ani este casatorit cu Çiçek Gülsen. Cei doi soti traiesc la intensitate maxima iubirea si petrec mult timp impreuna.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", sarbatorita pe platourile de filmare! Cea mai mare surpriza a venit din partea micutul Yigit! Iata cum a fost surprinsa frumoasa İrem Helvacıoğlu de ziua sa de nastere!


Productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, il prezinta pe Mehmet Ali Nuroğlu in rolul aprigului Vedat Sayar, sotul fermecatoarei Nefes Zorlu (interpretat de Irem Helvacıoğlu).
Daca in serial cei doi actori sunt ce mai mari dusmani, conform scenariului, in realitate, Ulas Tuna Astepe si Mehmet Ali Nuroğlu se inteleg de minune, ba mai mult decat atat au ajuns sa se considere chiar si buni prieteni, dupa ce s-au cunoscut mai bine.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies