Tabloul "Lac cu nufer" semnat de Simona Patruleasa a fost licitat cu 2100 lei la Balul Albastru

Tabloul Lac cu nufer semnat de Simona Patruleasa a fost licitat cu 2100 lei la Balul Albastru

Vedeta Kanal D Simona Patruleasa a participat ieri la evenimentul caritabil “Balul Albastru” organizat de Asociatia Invingem Autismul, in calitate de sustinator al cauzei autismului in Romania. Simona Patruleasa a donat tabloul „Lac cu nuferi” pictat de ea special pentru acest eveniment. Inspirata din opera lui Monet si sensibilizata de suferinta copiilor cu autism, Simona Patruleasa a ales nuferii ca simbol al sperantei. Acest tablou a fost primul din opera personala a stiristei de la Kanal D care a fost prezentat publicului.

Simona Patruleasa a debutat cu dreptul in lumea artei, lucrarea sa fiind licitata cu suma de 2100 lei de colegul de breasla Horia Varlan. Licitatia pentru tabloul „Lac cu nuferi” a plecat de la 450 lei si a ajuns in urma unei confruntari aprige a doritorilor la suma de 2100 lei.

 

“M-am alaturat cu drag actiunii organizate de Asociatia “Invinge Autismul”  si mi-am dorit sa donez un obiect in care sa pun o parte din sufletul meu. Am pictat acest tablou cu inima si cu gandul ca cel ce-l va licita va aduce un pic de speranta in sufletul unei mame al carei copil sufera de aceasta afectiune. M-am inspirat din opera lui Monet, “Lacul cu nuferi” cand am realizat tabloul pentru Balul Albastru. Nuferii sunt pentru mine simbolul sperantei. In mitologie nuferii reprezentau  nemurirea, sanatatea, gloria si pacea sufleteasca. Multumesc celor care au licitat pentru increderea pe care mi-au acordat-o si este o onoare pentru mine ca primul meu tablou prezentat public in vederea licitarii a ajuns la o asemenea valoare. Ii multumesc d-lui Horia Vârlan care a achizitionat tabloul meu si mi-as dori ca dragostea mea pentru copii si arta sa il inspire iar copii afectati de autism din Centrul Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul sa beneficieze acum  o recuperare cat mai rapida”, a declarat Simona Patruleasa

 

Balul Albastru este primul bal caritabil din Romania in sprijinul copiilor cu autism avand ca scop strangerea de fonduri pentru imbunatatirea integrarii copiilor cu autism  in scoala dar si pentru  sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul, in cadrul căruia  23 de copii beneficiaza  de sprijin specializat.

 

Adi Popescu este cel care s-a ocupat de tinuta Simonei Patruleasa, care a purtat o rochie Parlor si bijuterii in valoare de 80.000 euro oferite de Helvetansa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate