Sute de oameni se dau muritori de foame doar ca sa puna mana pe ajutoare de la stat! VIDEO

Sute de oameni se dau muritori de foame doar ca sa puna mana pe ajutoare de la stat! VIDEO

Sute de oameni cer statului sa le asigure hrana, pe motiv ca sunt muritori de foame.

Iar statul, generos, le da mese calde de trei ori pe saptamana. Ar trebui sa beneficieze de acest ajutor doar cei care au venituri lunare mai mici de 120 de lei pe cap de membru al familiei. In realitate insa nu-i deloc asa.
 
Priviti imaginile. Domnul din imagine a venit sa-si ia portiile de mancare de la o cantina din sectorul 2 al Capitalei! Sa nu credeti ca a venit pe jos. O fi sarac, dar are demnitatea lui. Doar n-o sa se care cu sarsanalele prin oras sa rada lumea de el. A venit, asadar, cu masina persoanala. Dupa cum vedeti, nu-i vreo Dacie ruginita. N-o fi ea prea noua, dar macar e de firma, iar proprietarul a infrumusetat-o cat a putut.

Dupa ce si-a primit mancarea, omul deschide portbagajul si incepe sa-l incarce tacticos cu produsele primite. Le aranjeaza cu mare grija. Una dupa alta, plasele sunt ordonate frumos. Cand termina operatiunea se indreapta, din nou, spre ghiseul unde se da "pomana" de la stat. Poate mai e ceva de luat.

Citeste si: SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Tătaru: Capacitatea este aproape de maxim - capital.ro

Alta zi, aceeasi masina si aceleasi plase pline ochi cu mancare. Trei persoane abia duc toate produsele primite in dar . Le incarca in portbagaj si pleaca multumite. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies