Sute de copii si parinti au fost prezenti ieri la Auditiile KIDSing din Bucuresti

Luni, 5 mai, au avut Auditiile din Bucuresti pentru KIDSing, singurul show din Romania dedicat talentului vocal al copiilor, ce va fi difuzat in toamna, la Kanal D.

 

Sute de copii si parinti au fost prezenti ieri la Auditiile KIDSing din Bucuresti
Luni, 5 mai, au avut  Auditiile din Bucuresti  pentru KIDSing, singurul show din Romania dedicat talentului vocal al copiilor,  ce va fi difuzat in toamna, la Kanal D.
Sute de copii, parinti si apropiati ai concurentilor au fost prezenti la Palatul Copiilor din Capitala pentru a-si demonstra calitatile vocale in fata juriului format din Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark. Prezentatorii show-ului, Dan Bordeianu si Theo Rose au fost alaturi de cei mici si de sustinatorii lor atat pe scena, cat si in culise, impartasindu-le din experienta lor si traind emotiile la maximum alaturi de micii concurenti.
Juratii au avut o misiune extreme de dificila, aceea de a alege din multimea de copii talentati pe cei mai buni dintre cei buni.  Holurile Palatului Copiilor au rasunat  pe tot parcursul zilei de vocalizele facute de concurenti inainte de a intra pe scena, in fata Juriului. Ca un element de noutate, parintii acestora au fost invitati si ei pe scena pentru a trai impreuna cu cei mici emotia deciziei juriului.
“Prima zi de auditii a fost intensa: bucurie, emotii, lacrimi, multi copii talentati, voci frumoase, sensibilitate. Am vazut foarte multi copii buni, speciali, incat ne-a fost greu, mie si colegilor mei, Gabi si Wilmark, sa jurizam, sa ii alegem pe cei mai buni… Abia astept urmatoarele auditii KIDSing!”, a spus Antonia.
Auditiile a peste 1 000 de copii din intreaga tara vor continua in mai multe orase din tara  - Craiova, Piatra Neamt, Iasi si Constanta.  30 dintre cei mai talentati copii cu varstele intre 5 si 14 ani  vor participa in Gale. Concurentii vor beneficia de pregatire si consiliere cu o echipa numeroasa de specialisti in styling, coregrafi, regizori.  Fiecare dintre finalistii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat. Un singur copil va castiga insa tiltul de Artistul KIDSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro! Surprizele pentru marele castigator vor continua cu lansarea lui pe piata muzicala prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artistilor consacrati.
KIDSing va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran! Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania!


KIDSing va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran! Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate